Wat is particuliere lease en hoe gaat het in z'n werk?

Particuliere lease bij LeaseAanvragen

Het leasen van een voertuig kan veel voordelen met zich meebrengen. Vaak is men in de veronderstelling dat de meest gangbare leasevormen alleen maar voor ondernemers zijn weggelegd. Toch hoeft dit niet noodzakelijk het geval te zijn. Een persoonlijke lening die wordt gebruikt om een nieuwe- of gebruikte auto aan te schaffen, is ook voor de enthousiaste particulier zeer zeker mogelijk. Het is hierbij wel belangrijk om je hierbij van te voren goed te laten informeren bij de leasemaatschappij van uw keuze.  

Een lening op maat

De particuliere lease is een uitermate geschikte manier om de auto van je dromen te financieren. Met deze leenvorm krijg je in één keer een vast bedrag uitbetaald. De bijbehorende aflossing, looptijd en rente staan vast. Doordat deze niet variabel zijn, weet je precies wat je betaalt gedurende de looptijd van deze persoonlijke lening. Ook is het vaak mogelijk om de looptijd van deze lening in verhouding te laten lopen met de afschrijving van de auto.

Welk bedrag kan ik lenen?

Het bedrag dat je via de particuliere lease kunt lenen is van meerdere factoren afhankelijk. De leasemaatschappij zal je naar alle waarschijnlijkheid vragen naar je inkomen en de hoogte van je vaste lasten. Het is belangrijk om niet zomaar het maximale bedrag dat je kunt lenen op te nemen. Verstandiger is om een offerte op maat aan te vragen bij de leasemaatschappij.

Wil je als particulier je financiering regelen?

Dat kan! Neem contact met ons op voor meer details.

Bel ons Contact