Wat is private lease en wat zijn de voordelen?

Wat is private lease?

Met Private lease rijd je vanaf een vast bedrag per maand compleet zorgeloos in een nieuwe auto. Je betaalt alleen nog maar de benzine! 

Bij private lease blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. Jij rijdt als particulier razendsnel in een nieuwe comfortabele auto gedurende de voor jou ideale contractperiode, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Behalve het regelen van benzine is er helemaal niets waar je je druk over hoeft te maken.

Private Lease bij LeaseAanvragen

Privé een auto leasen is een vorm van huren. De auto is eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de auto weer in. Je sluit met de leasemaatschappij een contract af, onder andere, voor een afgesproken looptijd en een maximum aantal kilometers per jaar.

Bij private lease betaal je geen fiscale bijtelling. In het leasecontract zijn alle kosten inbegrepen, voor aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechhulp en btw.

Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit, zijn de kosten voor de brandstof, eventuele boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

Kies jij ook voor private lease?

Wij staan klaar om je aan de beste deal te helpen.

Bel ons Contact