LeaseAanvragen; meer dan alleen lease!

Onze diensten

LeaseAanvragen, onderdeel van Midland automotive B.V. is een onafhankelijke leasemaatschappij, die is gespecialiseerd in het MKB en de startende ondernemer. Wij bieden de klant echt zorgeloos leasen aan, doormiddel van diverse diensten.

guy

Bij LeaseAanvragen kun je uit de volgende diensten kiezen:

 • Taxi- en koerierlease
 • Service Level Agreement
 • Price Level Agreement
 • Centrale Inkoop
 • Afleveren op locatie
 • Haal- en brengservice
 • Beleving en events
 • Brandstofpas

Taxi- en koerierlease bij Leaseaanvragen

Ook taxichauffeur of koerier worden? En wil je een complete, representatieve auto rijden, die ook leverbaar is op korte termijn? Regel het dan via LeaseAanvragen.

Nooit teveel betalen

Het voordeel van Taxi- en koerierlease samen met LeaseAanvragen? We houden jouw bedrijf in beweging. Of je nu één of meerdere auto's zakelijk wilt leasen, nieuw of gebruikt, LeaseAanvragen heeft voor elke behoefte een oplossing op maat. Je bent snel mobiel, altijd de beste service, voor de scherpste all-inclusive prijs!

Voordelen Taxi- en koerierlease
 • Voordelig leasen
 • Snel rijden
 • Gemak en precisie
 • Maat oplossingen 

 

Service Level Agreement bij LeaseAanvragen

In de SLA worden jouw specifieke wagenparkwensen vastgelegd en geregeld. Dit kan bijvoorbeeld op het niveau van een autodealer of leasemaatschappij. In een SLA staan naast de beschrijving van de te leveren diensten, ook de rechten en de plichten van zowel de aanbieder als de afnemer. Hierin staan afspraken ten aanzien van het kwaliteitsniveau van de te leveren diensten en of producten.

 

Price Level Agreement bij LeaseAanvragen

Een Prive Level Agreement staat voor de levering van een hoogwaardige dienstverlening conform je financiële eisen.

 

Centrale inkoop bij LeaseAanvragen

Bij centrale inkoop laat je de dealerkeuze aan LeaseAanvragen. Zo voorkom je niet alleen onderhandelingen tussen jouw medewerkers en dealers, maar profiteer je tegelijkertijd ook van extra inkoopkorting, dit voordeel zie je weer terug door middel van een lager leasetarief.

Na aflevering van de leaseauto ben je overigens vrij om voor onderhoud en reparatie naar de (merk)dealer van jouw eigen keuze te gaan.

 

Aflevering op locatie

Door middel van onze haal- en brengservice zorgen wij dat de aflevering van je auto een uniek moment wordt. Wil je dit liever niet in de showroom? Dan verzorgen wij de levering aan huis of op je bedrijventerrein.

 

Haal- en brengservice

LeaseAanvragen biedt je als dienst een haal-en brengservice, wanneer je auto onderhoud of een reparatie nodig heeft. Wij halen de auto op bij de gewenste locatie, bijvoorbeeld op het werk- of thuisadres en brengen deze na reparatie weer terug.

 

Beleving en events

LeaseAanvragen is organisator van verschillende nationale en internationale gemotoriseerde evenementen. LeaseAanvragen organiseert diverse Automotive Events, rally’s en rijvaardigheidstrainingen op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Wil je jouw medewerkers, klanten, leveranciers e.d. trakteren op een spectaculair en succesvol evenement, neem dan contact op met LeaseAanvragen.

 

Brandstofpas

Bij LeaseAanvragen kan elke werkgever de leaseovereenkomst uitbreiden met een brandstofpas. LeaseAanvragen biedt alle wagenparkbeheerders en berijders het comfort en het gebruiksgemak van een universele tankpas. Deze universele tankpas garandeert je een totale ontzorging op het gebied van tanken, laden, declareren en het ontvangen van rapportages.

Contact - Slide

Meer informatie?

Kom met ons in contact!

Contact

Contactformulier

Kom met ons in contact

Wilt u meer informatie over de diensten van LeaseAanvragen.nl of wilt u direct de beste deal? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.