Porsche heeft van de Panamera een exclusieve Platinum Edition voorgesteld

800-panameraplatinumedition6

800-panameraplatinumedition6

Met de Platinum Edition introduceert Porsche een bijzonder elegante en luxueuze variant van de Panamera. Deze exclusieve uitvoering van de Panamera 4 en Panamera 4 E-Hybrid en de overeenkomstige Sport Turismo-modellen onderscheidt zich door subtiele designkenmerken in platina zijdeglans en een uitgebreide standaarduitrusting.

Veelgevraagde opties behoren bij de Panamera Platinum Editions tot de standaard uitrusting. De modellen zijn onder meer voorzien van adaptieve luchtvering inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM), automatisch dimmende buitenspiegels, led-matrixkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), een panoramadak en Parkeerassistent met achteruitrijcamera. Bij de hybridemodellen is een ingebouwde AC-lader met 7,2 kW laadvermogen standaard. De in platina zijdeglans afgewerkte 21 inch Exclusive Design Sport-velgen, zwarte sporteindpijpen, privacy glas, raamlijsten in hoogglans zwart en Exclusive Design achterlichten onderstrepen de sportieve elegantie van de Panamera Platinum Edition.

Het bijzondere karakter van de Porsche Panamera Platinum Edition wordt verder aangezet door diverse exterieurdetails in platina zijdeglans. De afdekkingen van de luchtuitlaten achter de voorwielen, het Porsche-logo, de typeaanduiding op de achterzijde en - op de hybridemodellen - het ‘e-hybrid’-logo op de zijkant zijn in die kleur uitgevoerd. Daarnaast zijn 20 inch Panamera Style-velgen in Platinum tegen meerprijs verkrijgbaar.

Ze zijn per direct te bestellen en staan vanaf januari 2022 bij de Nederlandse Porsche Centra. De consumentenadviesprijzen zijn als volgt:

Panamera 4 Platinum Edition € 157.500* 

Panamera 4 Sport Turismo Platinum Edition € 163.000* 

Panamera 4 E-Hybrid Platinum Edition € 130.800* 

Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo Platinum Edition € 134.400* 

Wij kunnen u nog verschillende Porsche Panamera's aanbieden die leverbaar zijn vanaf 10 april 2022

https://leaseaanvragen.nl/nieuwe-auto-leasen

 

Bron: Porsche